Konsepti

Miten rakennutat yrityksellesi toimitilat?

Rakennamme juuri sinun tarpeisiisi sopivat toimitilat, esimerkiksi myymälän, yrityksen konttoritilat, tuotantotilat, varastorakennuksen tai teollisuushallin. Toimitilat räätälöidään yritystäsi varten ulkoasua myöten.

Rakennamme kaikkialla Suomessa ja aina kustannustehokkaasti. Se tarkoittaa materiaalivalintoja ja rakentamisen ratkaisuja, jotka kestävät aikaa ja joiden ylläpito ja huolto on edullista. Laamon kokemukseen ja osaamiseen voit aina luottaa.

Ekologisuus tarkoittaa meille käytännössä esimerkiksi sitä, että rakennamme halutessasi valmiuden maalämpöön ja aurinkoenergiaan. Voit ottaa ne käyttöön heti tai vasta myöhemmin sinulle sopivana ajankohtana.

Miksi Laamotilat?

Yrityksesi näköinen tila

Voit valita tuleviin toimitiloihisi yrityksesi värit ja tunnukset. Tarjolla on runsaasti materiaalivaihtoehtoja, joilla saat rakennuksesta heti yrityksesi näköisen. Me autamme tarvittaessa valinnoissa.

Oikein valitut rakenteet

Rakentamamme toimitila on joko maavarainen tai paalutuksen päälle rakennettu. Rungon rakennamme esimerkiksi betonista, teräksestä tai liimapuusta. Toimitilan käyttötarkoitus ratkaisee lopullisen valinnan.

Kustannustehokas myös käytössä

Haluamme, että toimitilasi säilyvät hyvässä kunnossa vuodesta toiseen, niiden huolto on vaivatonta ja niillä on edulliset ylläpitokustannukset. Rakentamissamme kohteissa on vakiona valmius ekologisiin energianlähteisiin.

Ammattilaiset asialla

Me olemme kokeneita rakentamisen ammattilaisia. Hoidamme kaiken sinun puolestasi, joten sinun ei tarvitse kilpailuttaa mitään tai tehdä aliurakoitsijasopimuksia. Pidämme sinut ajan tasalla koko rakennusprojektin ajan.

Miten yhteistyö kanssamme etenee?

Ota yhteyttä
Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö.
Tavataan
Kerro, millaiset toimitilat tarvitset.
Saat tarjouksen
Tarjous ei vielä sido sinua mihinkään.
Kättä päälle
Nyt alkaa tapahtua!
Me rakennamme
Ammattitaidolla ja aikataulussa
Sinä muutat
Saat tilat, joissa hommat hoituvat ja ihmiset viihtyvät.

Palvelumme rakennusaineet: Laamon laatu, kokemus ja ammattitaito

Rakentamisen ammattilaisten, eli meidän laamolaisten, kymmenien vuosien kokemus ja ammattitaito tarkoittavat sinulle huoletonta rakennusprojektia. Tiedämme parhaat rakentamiskäytännöt sekä sopivimmat rakennusmateriaalit ja sovellamme osaamistamme sinun hyödyksesi.

Meillä on erittäin tyytyväiset asiakkaat, joille olemme saaneet toteuttaa useita projekteja. Laamon laatu näkyy kaikessa tekemisessämme: Laamo-laatuun voit luottaa.